Over Ons

Over Ons

Welkom in onze webshop smartlockcilinders.nl. Met de producten in onze winkel maakt u elke deur, garage of poort “slim “. Let maar eens op, u ziet ze steeds meer.

De sloten zijn zeer betrouwbaar en praktisch niet te hacken. U voegd juist meer veiligheid en gemak toe op uw huidige manier van toegang tot uw woning of bedrijfspand.

Open en sluit de deur via uw smartphone (BLE) of met een van de accessoires, zoals een keypad (codetableau), vingerprint lezer of afstandsbediening.

Deel de toegang met familie, vrienden of huurders. Dit kan permanent of met een tijdsslot zodat u tijdelijk een toegang kan verlenen. Beheer vervolgens de digitale sleutels via de gratis App of middels de online webportaal.

Koppelt u de sloten met een Wifi bridge aan het internet dan is het zelfs mogelijk om het slot op afstand te bedienen.

In combinatie met een video deurbel maakt u de toegang compleet. U ziet niet alleen wier er voor de deur staat maar bepaal ook of degene binnen mag komen met een druk  in de app. Ideaal voor de vele pakket- en thuiszorgdiensten.

Zet uw slimme slot in een domotica omgeving met bijvoorbeeld Fibaro of Home en uw hele huis komt tot leven als u binnen komt. Deze domotica gateways werken meestal met Wifi, 434MHz, Z-Wave, ZigBee of Apple’s HomeKit. Vaak kunt u dan ook uw slot in een beveiliging netwerk implementeren.

Bestel gemakkelijk uw gewenste motorslot + cilinder via de keuze assistent of klik uw favoriete “slimme” slot direct aan in de winkel.

Bij al onze startlocks is het mogelijk om direct een geschikte cilinder op maat te bestellen. De cilinders van het merk M&C hebben altijd een SKG*** veiligheid certificaat en een politie keurmerk.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft omtrent toegangs controle of slimme sloten. Wij helpen u graag verder.

smartlockcilinders.nl is lid van WebwinkelKeur en willen u graag wijzen op onze (algemene)voorwaarden omtrent retournering en herroeping van eventuele aankopen.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.