Over Ons

Over Ons

CertSecurity Domotics is uw specialist in slimme toegangscontrole

Maak uw deur slimmer met een smartlock

CertSecurity Domotics is al jaren gespecialiseerd in slimme toegangscontrole. Onze producten bieden meer comfort en veiligheid. U hoeft alleen maar de cilinder te vervangen of aan te passen om een smartlock te monteren. Het deurbeslag kan dus blijven zitten en hoeft ook niet te worden aangepast.

Al onze merken passen in uw assortiment en zullen elkaar niet bijten omdat ze elk hun eigen toepassingen en eigenschappen hebben. Zo is bijvoorbeeld de Danalock geschikt voor direct integratie in uw domotica systeem, de Utopic R heeft vele controllers om te koppelen en de Tedee is wat meer premium kwaliteit.

CertSecurity Domotics is ook distributeur van M&C cilinders. Dit Nederlandse cilinder merk heeft resellers in meerdere landen en is, bij de opkomst van slimme sloten, zich ook gaan specialiseren in speciale smartlock cilinders. Zo heeft een samenwerking van CertSecurity en M&C er toe geleid dat er voor Danalock, DESi en Tedee een modulaire SKG*** cilinder is ontwikkeld en Europees is uitgerold voor de fabrikant.

Onze nauwe contacten met de fabrikant, expertise en value added mentaliteit zorgen ervoor dat wij de perfecte partner zijn omtrent slimme toegangscontrole met retrofit smartlocks.

Ook dealer worden van onze producten? Neem hier contact met ons op.